در مطالعات اولیه محققان دریافتند که باتری های نیکل هیدروژنی دارای طول عمر بیشتری نسبت به بقیه انواع باتری ها هستند.یکی از محققان این پروژه گفت: تا به حال تحقیقات بسیاری در این زمینه انجام شده است اما متاسفانه نتیجه ی اغلب آنها به اطلاع عموم نرسیده است و به صورت محرمانه باقی مانده است .

 

 

 انرژی مورد نیاز برای تولید باتری های غیر نیکل هیدروژنی، موجب انتشار گازهای گلخانه ای می شود و فرآیند تولید این باتری ها نقش عمده ای در تخریب لایه ی اوزون ایفا می کند. این در حالی است که در مقایسه با این نوع باتری ها،نوع نیکل هیدروژنی کم ترین آسیب را به لایه ی اوزون می زند و کم ترین مقدار گازهای گلخانه ای را تولید میکنند.

اما محققان بر این باورند که این نوع باتری هم ضرر های خاص خودش را دارد. ازین رو آنان در پی یک تغییر کلی هستند و قصد انجام آزمایش های بعدی برای پیدا کردن تکنولوژی های مفید تر در صنعت باتری سازی هستند. در انتها محققان اشاره کردند که در زمینه ی نحوه تولید باتری خودرو تحقیقات اندک و ضعیفی انجام شده است که نیاز به توجه بیشتری دارند.

 

 

همه باتریها در مجموع از دو جزء اصلی تشکیل شدهاند :یک نوع الکترولیت و یک نوع ف سنگین .در درون هر باتری،این فات سنگین هستند که با الکترولیتهای شیمیایی واکنش انجام میدهند تا انرژی لازم تامین شود .بیشترین نگرانی در خصوص ورود باتریهای خانگی به جریان زائدات شهری مربوط بـه فلـزات سـنگین و سـمی می باشد  .فات سنگین وقتی آزادمی شوند در محیط باقی می مانند .بسیاری از این فات برای انسان، حیوان و گیاه سمی هستند.برخی از این عناصر از طریق دستگاه تنفسی وارد بدن و برخی دیگر از طریق زنجیره غذایی جذب بدن می شود که میزان جذب بستگی به نوع ف دارد .

 

آلودگی خاک با فات سنگین یکیدیگراز مشکلات زیست محیطی  عمده  در  جوامع  بشری  است  که  علاوه  براثر  زیان  آور  بر  پوشش  جانوری  پوشش  گیاهیخاک  و  آلودگی آبهای زیرزمینی از طریق آبشویی،موجب کاهش عملکرد و کیفیت محصول و در نهایت، به خطر افتادن سلامتی افراد جامعه و دیگر موجودات زنده میشودکبالت، سرب و غیره، به هیچ وجه با خاک و محیط زیست سازگار نبوده و دوستدار طبیعت نمی باشند .زمانی که باتری ها را بدون در نظرگرفتن نکات آن، بر روی زمین می اندازیم، فات سنگین در آن، در هوای اطراف آن، پخش شده و خاک وآب را آلوده می کند که در نهایت، وارد بدن انسان ها می شود.

 

وجودفات سنگین در خاک، فعالیت های زیستی و حاصلخیزی خاک را کاهش داده و درنتیجه باعث کاهش عملکرد،افت کیفیت محصولات و افزایش غلظت آنها در تولیدات کشاورزی میشود که برای سلامتی انسان یا دام خطرناک است.

 

 

.انسان از طریق زنجیره غذایی و بلع مستقیم ، در معرض این مواد سمی قرار میگیرد .به طور مثال ورود کادمیوم به بدن باعث بیماری ایتای ایتایو سرب مشکلاتی از قبیل جلوگیری از تولید هموگلوبیندر خون شدهو باعث کم خونی می شود.توجه به مصرف بالای سبزیجاتی مانندکاهو، نعناع، ریحان، مرزه، جعفریواسفناج در  تولید  محصولاتی  سالم  حائز  اهمیت  است،  یکی  از  فاکتورهای  موثر  و  مهم  جهت  تشخیص  میزان  سلامت  این محصولات  غلظت  عناصر  سنگین  آن  است  ،  زیرا  که  سبزیجات  ریشهای  قابلیت  بالایی  در  جذب  و  ذخیره  فات سنگین چون سرب –کادمیوم و مس دارند .


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها